İSTANBUL / KADIKÖY - Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi

Öğrencilerimizin Boğaziçi Üniversitesi gezisi

Ekm

Bosna Hersek’deki kardeş okulumuzun yönetici ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Hazırlık sınıflarımıza veli toplantısı yapılarak genel bilgilendirme yapıldı.

Ekm

2023-2024Eğitim Öğretim yılında okulumuza yeni başlayan hazırlık sınıflarına okulumuz rehberlik servisince  “Okul Kuralları ,Sağlık ve Hijyen” konusunda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine;Eğitim Ortamında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri  konulu seminer çalışması rehber öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.

Ekm

11 Ekim 2023'te Kadıköy Belediyesi Kadın Sağlığı Merkezi ile yaptığımız iş birliği ile okulumuz toplantı salonunda kanser farkındalığını artırmak amacıyla kadın öğretmenlerimize yönelik bir toplantı gerçekleştirdik. Verimli geçen toplantı sonrası merkez doktorumuz öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı. Tüm öğretmenlerimize sağlıklı günler temennisiyle toplantıyı sonlandırdık.